Ståltrapper monteres til udendørs og indendørs brug

Smede- og montageopgaver udføres for erhvervskunder

Skal du etablere ståltrapper hos en kunde? Hos Dollerup Stålmontage har vi stor ekspertise med smede- og montageopgaver, og vi har blandt andet speciale at montere og reparere trapper af stål til udendørs og indendørs brug. Det kan for eksempel være i forbindelse med nybyggeri eller en renovering.

​Vi har erhvervskunder i blandt andet Nørre Alslev på Lolland Falster samt i Holbæk på Sjælland.

​Vi tilbyder både montage og reparation af ståltrapper

​Vi monterer og reparerer ståltrapper af alle typer stål, og trapperne kan være til alle formål lige fra erhvervsbyggeri til boligejendomme. Vi kører også gerne ud for at lave reparationer på trapper, hvor noget måske er brækket eller knækket.

​Vi har stor erfaring med både montage- og smedearbejde, og vi arbejder med alle former for stål. Vi kører også gerne ud for at reparere for eksempel brækkede og knækkede dele.

Virksomheden er fem år gammel og har ni ansatte. Alle lægger vægt på at have et højt fagligt niveau, så den ståltrappe, du skal have monteret eller repareret, ender ud som et kvalitetsprodukt i en høj standard. Det er også vigtigt for os at overholde alle vores aftaler, hvorfor vi naturligvis møder til tiden. Derudover er vi i en tæt dialog med kunden under hele processen.

​Kontakt os for at få et tilbud på en trappeløsning

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores trappeløsninger og priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på montage eller reparation af ståltrapper.

​Du kan ringe til os på telefon 40 83 83 62 eller skrive til os på e-mail sean@dollerup.dk for at høre mere.

Er du interesseret?

Kontakt dit stålmontagefirma

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Telefon

40 83 83 62

Adresse

Nykøbingvej 90, 4840 Nørre Alslev

Dollerup Stålmontage – CVR: 34274126

Indhent tilbud på smed​earbejde

Send os din smedeopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​