Ståltrapper til udendørs og indendørs brug

​Skal du etablere ståltrapper hos en kunde? Hos Dollerup Stålmontage har vi stor ekspertise med smede- og montageopgaver, og vi har speciale i blandt andet trapper af stål til udendørs og indendørs brug. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering med videre. 

Vi har erhvervskunder i blandt andet Nørre Alslev, Lolland Falster, Ringsted og Sjælland

Tilbyder både montage og reparation af ståltrapper

​Vi laver og monterer ståltrapper af alle typer stål, og trapperne kan være til alle formål lige fra erhvervsbyggeri til boligejendomme. Vi kører også gerne ud for at lave reparationer på trapper, hvor noget måske er brækket eller knækket.

Vi har stor erfaring med både montage- og smedearbejde, og vi arbejder med alle former for stål. Vi forbereder arbejdet på vores smedeværksted. Herefter udfører vi montagen i marken. Vi kører også gerne ud for at reparere for eksempel brækkede og knækkede dele.

Virksomheden er fem år gammel og har ni ansatte. Alle lægger vægt på at have et højt fagligt niveau, så vi kan levere perfekte kvalitetsprodukt i en høj standard. Vi lægger også vægt på, at vi skal overholde vores aftaler. Derfor møder vi naturligvis til tiden. Derudover er vi i en tæt dialog med kunden under hele processen.

Kontakt os for at få et tilbud på en trappeløsning

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores trappeløsninger og priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en eller flere ståltrapper.

Du kan ringe til os på telefon 40 83 83 62 eller skrive til os på e-mail sean@dollerup.dk for at høre mere. 

Indhent tilbud på smed​earbejde

Send os din smedeopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have løst en smedeopgave?​

Lad os høre om den og afgive et godt tilbud.

Kontaktoplysninger

Dollerup Stålmontage

Nykøbingvej 90, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 34274126

Tlf.: 40 83 83 62

E-mail: sean@dollerup.dk

​© 2019 Dollerup Stålmontage