Altaner bygges for private og virksomheder​

Har du en kundeopgave, hvor der skal etableres en eller flere altaner af stål? Hos Dollerup Stålmontage i Nørre Alslev har vi specialiseret os i nye stålaltaner til alle formål og i alle størrelser. Alle vores produkter og løsninger bliver leveret i høj kvalitet. Vi har erhvervskunder i blandt andet Nørre Alslev, Lolland Falster, Ringsted og Sjælland

Levering og montage af altaner i alle typer stål

​Vi laver og monterer alle former for stålkonstruktioner såsom stålaltaner, og vi arbejder med alle typer stål. Montage af nye altaner sker typisk i forbindelse med nybyggeri, renovering og lignende. 

Vi udfører også reparationer, hvis der for eksempel er knækkede og brækkede dele. Vi laver alle former for smedearbejde i marken.​

Virksomheden har eksisteret i fem år, og vi har ni ansatte. Vi lægger særlig vægt på, at vi skal have et højt fagligt niveau og levere altanløsninger i en høj standard. Vi har også fokus på, at vi skal være i en tæt dialog med kunden gennem hele forløbet. Derudover overholder vi naturligvis vores aftaler, ligesom vi møder til tiden.

Kontakt os for at få et tilbud på levering og montage

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores priser og om vores altanløsninger. Vi kan levere alt fra billige til eksklusive altaner, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 40 83 83 62 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail sean@dollerup.dk.

Indhent tilbud på smed​earbejde

Send os din smedeopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal du have løst en smedeopgave?​

Lad os høre om den og afgive et godt tilbud.

Kontaktoplysninger

Dollerup Stålmontage

Nykøbingvej 90, 4840 Nørre Alslev

Klik her for rutevejledning

CVR: 34274126

Tlf.: 40 83 83 62

E-mail: sean@dollerup.dk

​© 2019 Dollerup Stålmontage