Altaner af stål etableres for virksomheder​

Stålaltaner i høj kvalitet til alle slags formål

Har du en kundeopgave, hvor der skal etableres en eller flere altaner af stål? Hos Dollerup Stålmontage i Nørre Alslev har vi specialiseret os i at reparere og montere nye stålaltaner til alle formål og i alle størrelser. Alle vores løsninger bliver leveret i høj kvalitet.

Vi har erhvervskunder i Nørre Alslev og Hobro samt på resten af Lolland Falster og Sjælland.

​Levering og montage af altaner i alle typer stål

​Vi monterer alle former for stålkonstruktioner såsom stålaltaner, og vi arbejder med alle typer stål. Montage af nye altaner sker typisk i forbindelse med nybyggeri, renovering og lignende.

​Vi udfører også reparationer, hvis der for eksempel er knækkede og brækkede dele. Vi laver alle former for smedearbejde i marken. ​

Vi er ni ansatte i virksomheden, der har eksisteret i fem år. Vi gør en dyd ud af at holde et højt fagligt niveau og levere altanløsninger i en høj standard. Vi har også fokus på hele tiden at være i tæt dialog med kunden. 

Derudover overholder vi naturligvis vores aftaler, ligesom vi møder til tiden.

​Kontakt os for at få et tilbud på levering og montage

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores priser og om vores altanløsninger. Vi kan levere alt fra billige til eksklusive altaner, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Du kan ringe til os på telefon ​40 83 83 62​ for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail sean@dollerup.dk.

Er du interesseret?

Kontakt dit stålmontagefirma

​Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Telefon

40 83 83 62

Adresse

Nykøbingvej 90, 4840 Nørre Alslev

Dollerup Stålmontage – CVR: 34274126

Indhent tilbud på smed​earbejde

Send os din smedeopgave herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​